tjugosjunde april

Ligger i sängen och tar det lugnt.. Har haft fullt upp hela dagen. Började jobba vid 8.45 och slutade vid 18.00. Blev att åka direkt hem och byta om till träningskläder för vid 18.30 börja träningen. Efter träningen har jag bara ätit och tagit det lugnt, behövligt! Och imorgon får jag äntligen sova ut. Min första sovmorgon på hur länge som helst känns det som, så det ska bli himla skönt!

Blir att kolla på något bra på tv nu innan jag ska sova :)

Peace and love
ellenerlandsson

tjugofemte april

Himla länge sedan jag skrev här! Det blir verkligen inte av när man är ledig och har en massa saker för sig. Så jag sammanfattar de senaste dagarna..

Tisdag: Gick i skolan och sedan åkte jag direkt till Långemåla för att spela match. Vi vann med 7-0 och jag fick göra 1 mål iaf. Dock brände jag en straff, men tur att de va den matchen så det inte var en 0-0 match :P då hade jag dött. haha.
Onsdag: Gick i skolan och åkte hem vid ett. Sedan jobbade jag 14.00 - 20.15 :) & efter det kom Robin till mig och sov här! :)
Torsdag: Skola och sedan åkte jag hem och gjorde mig i ordning. Åkte till Julia i Hultsfred på förfest innan det var dags för Tove Styrke på Metropol! Jag hade en himla bra kväll, otroligt kul! Avslutade kvällen med en kebabtallrik och sov över hos Robin :)
Fredag: Gick upp rätt tidigt och åkte till Vimmerby för att kolla folkrace. Åkte hem vid fyra tiden och åt påskmiddag när jag kom hem :) sedan blev det en lugn kväll och vid tiotiden tog jag bilen till Robin och sov där! :)
Lördag: Gick upp tidigt för att åka till Jönköping och Elmia. Himla snygga bilar det finns alltså :) vi åkte hem vid tiotiden, hade gärna stannat längre men det tar en stund hem med så :) Sov sedan hos Robin.
Söndag: Jag och Robin åkte hem till mig så jag skulle hinna till min träning vid 11. Efter träningen åkte vi direkt till mormor och morfar. Robin åkte sedan hem vid sjutiden och vid halv åtta drog jag, Micha och Tilda till Oskarshamn. Det första jag och Tilda gjorde va att åka en karusell ;) fy fan den höll på länge den ;) Efter det gick vi och satt oss på en krog och Micha och Tilda tog sig några cider och vi åt alla "varsitt" vitlöksbröd - himla gott :) Efter det åkte vi till McDonalds och tog oss varsin glass och sedan åkte vi till Marcus när vi kom hem. Vi var ett gäng och spelade med andra ord och så satt vi och snacka lite. Körde hem Micha och Tilda vid tolv och sedan gick jag och la mig.
Måndag: Åkte till Marika vid elva för att bli testsminkad till balen :) Sedan åt jag när jag kom hem och sen åkte jag till Rosenfors för att spela fotbollsmatch. Seriepremiär mot Rödsle och vi vann med 4-0 :) Jag fick näta en gång iaf, men borde ha gjort iaf två till. Efter matchen nu har jag bara tagit det lugnt och kollat på tv. Himla sköönt!

Imorgon blir det att slinga håret vid 10.00 och sedan åker jag och mamma till Kalmar för att handla lite till bal och student! :)

btw, idag "firar" jag och Robin 2 år och 4 månader. Att tiden går så himla fort! Det är sjukt. 

Men nu ska jag se klart Big Brother, sedan ska jag sova.
Godnatt, PUSS!
ellenerlandsson

artonde april

Skoldagen har bestått av samhäll, psykologi och engelska. Efter skolan åkte jag hem och åt lite och sedan var det dags för träning. Gick helt okej, men vissa grejer hade kunnat varit bättre! Efter träningen har jag bara slappat och kollat på tv. Ska se klart dagens avsnitt av total black out nu och sedan ska jag sova. Har sovmorgon imon och börjar inte förrän 11.40. Har samhäll, svenska och naturkunskap och efter det blir det att åka direkt till Långemåla för att spela match med damlaget. Får hoppas på det bästa!

bäst just nu:
hollywood hills - sunrise avenue

in the end, i'm gonna make it.
ellenerlandsson

ibland

Ibland är allting man har ett enda stort tomrum. Det enda man hör är ekon, även fast man ingenting sagt. Och fast man sitter i ett rum fullt med folk som pratar, så är allting man hör det där ekot..

ellenerlandsson


fjortonde april

Har precis kommit innanför dörren och lagt mig tillrätta i Robins säng. Har varit ute och gått en sväng med Agnes. (Robins och deras hund, för er som inte vet.) Har tänkt att jag ska göra lite naturkunskap nu i väntan på att Robin kommer hem från träningen!

Hade ju nationellt prov i Svenska B idag med. Tyckte att det kändes rätt bra, men man vet ju aldrig.. Satt och skrev från 9 till 13. Lite seg man var i skallen sen eller?

back to work nu!
ellenerlandsson

jag försöker

Sitter och försöker komma på vad jag ska skriva, eller hur jag ska formulera mig rättare sagt. Känner att jag har en himla massa inom mig som jag bara skulle vilja skriva något av. Men jag vet inte hur jag ska göra det. Så återigen blir det ett sånt här meningslös inlägg om att jag vill skriva något men att jag inte gör det.

Får se om jag kan lyckas något senare, annars får det återigen bli tomt.
ellenerlandsson

min vardag

Sitter i skolan och läser lite i häftet som vi har fått inför svenska nationella som vi har på torsdag. Börjar min skoldag vid 9.55 så tänkte att man kan passa på att läsa lite.
Känns som detta kan bli en seg skoldag, men får innerligt hoppas att det inte blir det. & när jag kommer hem sedan så får plugg och träning stå för kvällens underhållning.

Nu ska jag fortsätta min läsning
ellenerlandsson

helgen

min helg:

fredag - åkte till vimmerby direkt efter skolan och gick runt lite i väntan på att robin skulle bli klar hos frisören. :) sedan spenderade min kväll och natt hos honom. vi tillagade trerätters middag- toast skagen till förrätt, fläskytterfilé, egengjorda klyftpotatis och bearnaisesås till huvudrätt och glass och mandariner till efterrätt.

efter maten såg vi på tv och myste och det blev även att åka till vimmerby på natten för att hämta robins pappa. efter det var det dags att sova för att robin skulle upp tidigt nästa dag.

lördag - robin åkte till askersund med fotbollslaget vid sjutiden och jag somnade om efter det. gick upp vid niotiden och fixade i ordning mig och vid typ tio kom mamma, pappa och emelie och hämtade mig och så åkte vi vidare till vimmerby. mamma och pappa köpte present till min farbror och efter det gick vi runt och kollade i lite andra affärer. jag hade inte tänkt att köpa något men kom hem med en ny sommarjacka. :) efter att vi kom hem kollade emelie och jag lite på tv. mamma och pappa åkte till oskarshamn för att fira min farbror och sedan kom anna och marcus till oss. vi åkte till affären och köpte lite gutt och sedan åkte vi hem till dem och åt. blev kycklingfilé, friterade pommes och tzatziki. :) vi åt,  kollade lite på tv och umgicks lite, sedan åkte emelie och jag hem igen. och emelie skulle spendera natten med henke så jag blev själv några timmar innan mamma och pappa kom hem. :)

söndag - gick upp vid elvatiden och åt lite. tog det lungt ngn timme och sedan åt jag mat vid ett innan det var dags att bege sig ner till sporthallen och sedan vidare till lillesjö ip för att spela match mot västervik. vi förlorade med 3-2, så otroligt surt. så säger inte mer än så.. efter matchen har det blivit himla lungt och nu blir det att kolla på big brother innan man ska sova :)

poison
ellenerlandsson

otroligt svårt..

Har den där jävla engelskan som ska skrivas, men har otroligt svårt för att få någonting gjort! Blir så arg på mig själv, förstår inte att det ska vara så jävla svårt jämt! Men måste se till att skriva klart det, i och med att det måste vara klart tills imorgon! Ska även läsa en sak i engelskan också, men det får vi se om jag har tid med sedan. Får se om jag får klart den här skiten först! 

no sleep
ellenerlandsson

sick of everyone

© ellenerlandsson

I've become sick of everyone now, and I don't pray to voice of all the problems, and I don't care at all. Take me away. I'm sick of everyone today. I'm not ok, but I find this way. Need to change, so take me away. I'm coming down, fell apart. Is so hard to keep together when you don't know where're to start.

underbar helg!

Har haft en helt underbar helg! Herregud ja. Bra helg med träning och mys med laget och sedan studentkryssning. Länge sedan jag hade det så himla bra! Kom hem igår vid halv tolv - tolv nånting. Vi sov inte hos Tilda i natt utan mamma kom och hämtade oss i Linköping så vi kom hem igår istället. Var rätt skönt! Man var sliten och trött.. & det är jag idag med. Herregud ja, men kul har vi haft! Hade gärna gjort det tusen ggr om! 

Just nu sitter jag i skolan och väntar på att Robins mamma ska komma och hämta han och mig. Blir en massa mys ikväll, det behövs tycker jag! Känner dock att det inte blir en sen kväll, för jag är himla trött.. 

time to go
ellenerlandsson

fullspäckat!

Har typ inte pluggat ett skit.. Borde verkligen ha gjort det, för jag kan ingenting av samhällskunskapen och jag har prov imorgon. Bra jobbat Ellen! Får nog bli att plugga lite nu innan jag ska sova och sedan får jag gå upp tidigt imorgon för att plugga. Börjar inte förrän halv tolv och jag har bil, så har tid på mig i morgon iaf! :) 

Hade ju prov idag med, i småföretagande. Gick bättre än förväntat faktiskt. & det är ju bra!

Mina närmsta dagar är helt fullspäckade!
Fredag: skola till 16.20, boxersize med fotbollslaget 18.00
Lördag: fotbollsträning 11.00-12.30, 16.00 och kvällen framåt blir det bad & mat på moliljan med fotbollslaget!
Söndag: tar tåg från hultsfred vid 12 för att sedan åka buss från linköping vid 15.00 , studentkryssning stockholm-åland står på schemat!
Måndag: studentkryssning! kommer tillbaka till linköping klockan 21.00, sover hos Tilda i mjölby.
Tisdag: tar tåg från linköping så att man är i hultsfred vid 10, direkt till skolan!

ska även hinna klämma in att va med robin antingen imorgon eller lördag.
får se hur det blir med det.. :P
nu måste jag plugga!

telling the world
ellenerlandsson

RSS 2.0