att hitta någon att leva med

Vad är det egentligen man vill när man söker efter kärlek? Är det att hitta en person som får en att känna sig älskad, är det känslan efter att ha någon nära, kanske känner man att det är en underbar men bara tillfällig tid, eller är det kanske att söka och finna sin livskamrat? Att hitta den man ska vandra med tillsammans genom livet. Kärlek ska i alla fall inte för någon i hela välden vara något man håller på med bara för att ha någon. Det ska vara äkta. Man ska vara kär och man ska älska varandra varenda sekund som går. Visst är det nog många som ser kärlek i unga år som bara är något tillfälligt. Något som man vet kommer ta slut.

 

Men för mig är kärlek så mycket mer. För mig handlar kärlek om att leva tillsammans med en person som gör en glad och alldeles lycklig inombords. Att ha någon vid sin sida som älskar och bryr sig om en oavsett vad. Att ha någon som kollar hur man mår och ser till att göra sitt bästa för att rätta till det som är fel. Kärlek handlar om att bli älskad och att leva livet ut och för mig handlar det även om att hitta sig själv. Efter många år med massa frågetecken i livet så är det kärleken som gjort mig säker. Med kärlek i livet känns allt inte längre lika tungt och jobbigt. För mig handlar det om att hitta en person man kan dela varenda sekund i livet med. Att ha någon som alltid finns för en och ställer upp för en. Att ha någon som vet precis allt om dig men ändå stannar kvar hos dig och älskar dig för den du är. Kärlek handlar om att sakna varandra och veta att det alltid finns någon om det behövs. Man kan aldrig säga vad som ska hända med kärleken framöver, det kan ingen. Antingen så håller det eller så gör det de inte. De enda man kan göra är att veta vad man vill. Och vill man så kan man oftast.

 

Aldrig har jag varit så kär som jag är nu, kärlek är mer än bara kärlek för mig. Det handlar om att tro på varandra och framför allt på sig själv. För mig är kärlek mycket mer än bara ett ord eller sex bokstäver. Kärlek är något magiskt. Kärleken har gjort att jag hittat mig själv och lärt mig att jag är värd varenda del av det. Att jag är värd den där killen och jag har lärt mig att jag är vacker och duger precis som jag är. Kärleken gjorde att jag fann mig själv samtidigt som jag fann världens finaste kille. Ja, jag måste ta mig fan vara lyckligast i världen. Gud förbannat så bra kärlek är. Och jag är kär, förbannat kär.


RSS 2.0