i will change my way


Jag orkar inte riktigt göra allt det där som jag borde göra.
Har inte riktigt orken eller lusten.
Men,
Problemet är bara att jag måste.. 

It's empty
ellenerlandsson

ajfan..

Där försvann nog mina förhoppningar om att gå ut och gå.
Det spöregnar..

ellenerlandsson

suck..

Ligger i Robins säng och pluggar samhäll, gud så tråkigt. Har verkligen ingen lust. Men Robin är på träning och jag har inte mycket bättre för mig så bara att kämpa på! Har ju prov på fredag så kan vara bra om man kollat på att nånting. 

Funderar även på att ta mig en liten promenad, men får se hur det blir med det. 
Nu blir det plugg plugg plugg...
Suck..

ellenerlandsson

lost


just when i thought i was lost
you came and made it all okay


when my heart stops beating

© ellenerlandsson

Wake me up inside. Tell me there's a reason, to take another step, to get up off my knees and follow this path of most resistance. And where ever it takes us, whatever it faces and wherever it leads,

So wake me when it's through. I don't want to feel the things that you do. Don't worry I'll be fine, I just don't want this dream, wake me up inside.

Something for the pain, just to kill this feeling. Although we looked awake, inside we're all still sleeping. And I spent my time here alive, but barely there. Do you believe we'll ever make it? Do you think we'll ever really see?

ellenerlandsson

tjugosjunde mars

Som vanligt så bra det inte av att man skriver här på helgerna.
I fredags spenderade jag min kväll med Robin. Igår spelade jag match i Eksjö, mot Hult. Vann med 6-0 och vår tränare fick vara domare? Haha ;) När jag kom hem träffade jag Anna och Marcus som kommit hem från alperna och sedan åkte jag iväg till Robin. Spenderade natten där och åkte hem vid tvåtiden idag ungefär för Robin skulle åka och spela fotbollsmatch. Och just nu ligger jag hemma i sängen och kollar datorn lite. Måste dock gå över till att plugga. Har muntliga nationella i svenska på tisdag och har inte skrivit mitt "tal".. Så nu vet jag hur resten av min dag ser ut.

things i should have said
ellenerlandsson

shout out to my haters, sorry that you couldn't faze me

© ellenerlandsson


I fly with the stars in the skies
I am no longer trying to survive
I believe that life is a prize
But to live doesn't mean you're alive

tjugofjärde mars

Har precis ätit nu efter att jag kommit hem från Vimmerby. Har varit och köpt födelsedagspresent till hjärtat och fick visst med mig lite hem till mig själv med. Blir att plugga resten av kvällen nu eftersom jag har prov imorgon. 

Ska även säga att jag och mitt körkort firar 1-års dag idag! Tänk va tiden går fort..
& imorgon firar Robin och jag 2 år och 3 månader!

i just can't get enough
ellenerlandsson

born this way

Sitter vid köksbordet och fördriver tiden med att sitta vid datorn. Har ätit för inte så länge sedan och nu sitter jag och väntar på att det ska bli dags för fotbollsträning. Är rätt pepp för det idag :) Fick ju reda på igår att vi kommer spela i division 4 i år! Ska bli otroligt kul tycker jag! :) Ska höra mer ikväll vad Kubben har att säga om att. 

Robin kommer hit sen med, himla bra tycker jag!

i'm not on my own
ellenerlandsson

tjugoandra mars

Ligger i Robins säng och väntar på att ungen ska komma hem från fotbollsträningen! Jag är myssugen och känner att jag har en massa att prata om.. Så börjar bli otålig! 

Idag har varit en helt okej dag. Småföretagande, samhäll, svenska, "naturkunskap". De enda som var noggorlunda jobbigt var svenskan.. Håller på med muntliga nationella och tycker att det är lite klurigt att få till att! Men annars så har det varit en rätt soft dag. Åkte till Robin direkt efter skolan med 16.20 bussen och han kom hem från praktiken vid kvart i sex och 10-15 min senare åkte han till träningen. Så jag har mest luggit här och försökt pluggat lite. Har även kollat på Sveriges värsta bilförare, missade det avsnittet förra veckan så tog igen det nu! 

Känner mig lite seg i kroppen idag med efter matchen i söndags och sedan träningen på det igår. Känner att kroppen inte riktigt är van vid match och så än. Men det kommer nog snart det med :)

Nu ska jag plugga lite till i väntan på hjärtat mitt!

dum spiro spero
ellenerlandsson

dålig dag

Inte den bästa dagen för min del. Varit så förkyld och hängig vilket gjort att jag vart lite nere. Har också varit väldigt seg i kroppen sen matchen igår. Och träningen ikväll gick därför inte allt för bra. Undra hur man kommer må imorgon..

Man är så jävla skör när man kommer till en viss punkt.
ellenerlandsson


-


fullt upp

Länge sen jag skrev här nu! Det blir liksom inte av när man är ledig och har mycket för sig. Har ju varit ledig sedan i torsdags och haft det himla bra tycker jag!

Torsdag - Tog jag det rätt lugnt på dagen. Åkte till Robin på kvällen och passade på att träna i hans styrketräningsmaskin medan han var på träning. Sedan blev det en lugn kväll.
Fredag - Sov ut och när vi vakna drog vi upp rullgardinen och såg en massa snö, så bestämde oss för att ligga kvar lite till i sängen. Åt sedan lite frukost och kollade tv och efter det åkte vi in till Vimmerby och åt lite och Robin hämta ut ett kort på posten. Sedan kollade jag på tv medan han åkte in till Vimmerby igen för att köpa skott. Kvällen bestod sedan av mat - plankstek, tv-tittande och massa mys.
Lördag - Sov rätt länge och gick sedan upp för att Robin skulle spela match. Vid 13.00 var det avspark, Storebro mot Hultsfred, himla surt att Storebro förlora med 3-0. Det var inte rättvist! Efter matchen åkte Robin och sköt lerduvor med några kompisar och jag var så frusen sen matchen så la mig i Robins säng och kollade skidor. När Robin kom hem blev det att äta lite och sedan myste vi det sista innan jag åkte hem vid sjutiden. Kvällen bestod sedan av soffhäng vid tvn.
Söndag - Match mot Krokstorp. Slutade med förlust med 3-1 men tycker inte resultatet skulle blivit så. Tycker att vi gjorde en rätt bra match :) & domaren ska vi ju inte tala om! Herregud, vi fick inte röra Krokstorpspelarna men dom fick trycka armar i ryggen och allt möjligt på oss.. Nicole och jag tänkte samla ihop pengar till en domarkurs på svenska till honom.. Aja.. Resten av dagen nu har bara blivit tv-tittande. Massa sport och humor! Pappa och jag följde hockeymatchen mellan Luleå-Djurgården, och jag har nog aldrig varit så insatt i en match där inte HV spelar, och guu så gött att Luleå vann, de va dom värda! 

Nu sitter jag och kollar på Big Brother och efter det blir det nog att sova. Skola imorgon, och nu sätter det igång på allvar igen, såå segt. Har tyckt att de senaste tre veckorna varit otroligt slappa och sköna.. 

Till the world ends
ellenerlandsson

Man blir arg, ledsen och kränkt när man tänker på hur man blivit behandlad.

Vissa dagar känns allting lite tyngre, lite mindre roligt. Man får den där känslan av att man inte går den utbildning som man egentligen vill. & för en stund känns all denna gymnasietid helt bortkastat. Man blir arg, ledsen och kränkt när man tänker på hur man blivit behandlad.

Vi här i Sverige är så himla ”duktiga” och ska göra precis som det står i lagar och regler, resten skiter man i. Verkligheten fungerar inte så. Det går inte bara svara på frågor likt ett faktaprov på lätt lågstadienivå. Man måste se varje enskild sak och bedöma efter det. 
Jävla myndigheter.. Rent ut sagt.

Men jag måste också säga att jag inte har alls samma drivkraft efter att vilja sminka längre. Min sminkning, vare sig det är fest eller vardags, blir bara mascara, concealer och foundation. Inte alls så kul.. Men jag har liksom inte orken eller lusten kvar längre. Bara tanken av att stå och sminka sig mer än så, skär igenom hjärtat.

Sverige tog min dröm ifrån mig och har släckt min låga till att verkligen vilja göra allt det där jag en gång ville.

Jag önskar att Sverige vore så mycket bättre.
ellenerlandsson


min vardag

Jaha då har man precis sett när HV fick stryk av AIK! Pinsamt HV, pinsamt! Herregud så dåligt. 4-0 i matcher.. Ja, är dom inte bättre än så så har dom inte i slutspelet att göra! Men blev ju i allafall historiska genom att vara de första seriesegrarna på 16 år som åker ut i kvartfinalen! Får även tacka för miljonen och så kommer vi igen nästa år, ännu mer taggade! 

Iallafall.. 
Idag har jag varit riktigt duktigt! På morgonen innan jag började skolan så skrev jag en utvärdering om vårt besök på Swedbank (nämnde det tidigare) och sedan jobbade jag riktigt bra på småföretagandelektionen. Samhällen var inget märkvärdigt med men på svenskan har vi börjat förbereda för muntliga nationella och jag vet nu vad jag ska prata om! Efter skolan så skrev jag klart läsuppgiften vi haft i svenskan och har även skrivit utvärderingen i samhäll angående svensk maffia! Himla duktigt jag varit idag! Och nu har jag som sagt precis sett hockey och nu tänkte jag fixa mig för sängen lite och sedan kolla big brother innan jag ska sova.

I am waisting my time
ellenerlandsson

hard work, work

Sitter i skolan och väntar på att man ska börja vid 10.20. Har suttit här sen klockan 09.00 men har i alla fall fått lite gjort. Har gjort en utvärdering om studiebesöket på Swedbank och har gjort lite på utvärderingen om Svensk maffia. Ska försöka göra lite till innan jag börjar. 
Skoldagen består av småföretagande, samhäll och svenska. Efter det åker jag hem och resten av dagen kommer bestå av plugg och tv-tittande typ. 

Back to work
ellenerlandsson

And you'll be lost

© ellenerlandsson

Just because I'm losing, doesn't mean I'm lost, doesn't mean I'll stop, doesn't mean I would cross. Just because I'm hurting, doesn't mean I'm hurt, doesn't mean I didn't get what I deserved. No better and no worse. 

I just got lost. Every river that I tried to cross, every door I ever tried was locked. Ohhh and I'm, just waiting 'til the shine wears off.

You might be a big fish in a little pond, doesn't mean you've won. 'Cause along may come a bigger one. 
And you'll be lost

Länge sedan

Känns som en evighet sen jag skrev här, dock är det inte mer än några dar.. Men det har iaf hänt en del sen dess. Började min fredag med att ta en välförtjänt sovmorgon och låg länge i sängen och kollade tv. Sedan var jag duktig och städade mitt rum (syns dock inte så mycket nu) och sedan började jag ladda inför fest! Jag bestämde mig nämnligen för att åka till metro iallafall och vilken tur att jag gjorde det! Hade otroligt kul på förfesten hos ellinor - tack för det och metro var helt okej. Himla glad att hjärtat mitt bestämde sig för att åka dit och snäll som man är så betalade jag hans inträde! 

Natten till lördag spenderade jag själv i min egna säng och vid klockan 11.00 på lördagen så var det dags för fotbollsträning! (Måste säga att man känner sig otroligt laddad för träning när man endast har några få timmars sömn i kroppen efter att ha varit ute och festat!) Efter träningen gick jag hem och duschade, kollade lite tv och fixade i ordning för att sedan ta bilen till storebro. Blev en otroligt lugn och skönt lördag, vilket vi båda behövde! Melodifestival, godis och mys fick stå för underhållningen under kvällen.

Söndagen började lugnt och man låg och drog sig lite extra länge i sängen. Blev lite tv-tittande, promenad och träning innan vi återigen tog det lugnt. Sov hos Robin natten till idag också och i morse gick han upp vid kvart i fem och jag vid kvart i nio. Blev en lektion idag och sedan har jag skrivit lite svenska och kom nu nyss hem efter ett besök på vårdcentralen.
Skulle ju kolla upp så jag inte har astma eller någonting med lungorna igen, i och med att jag har sådana problem med andningen när jag anstränger mig. Det var inget fel när han lyssnade på mina lungor och jag hade bra värden när jag fick blåsa och ha mig för att se så jag inte har astma. Fick dock med mig bricanyl hem för att se om det hjälper mig och sedan ska jag tillbaks om någon månad för att testa mig och lite igen. Hoppas att bricanylen hjälper nu bara!

Vill även att min dumma förkylning ska försvinna!
Aja, nu ska jag fortsätta skriva lite på svenskan och sedan blir det käk och träning!

I will follow you into the dark
ellenerlandsson

and who's gonna save us now

Ligger i sängen och filosoferar lite. Kommer dock inte fram till så värst mycket. Det närmaste jag kommer till något bra är det att jag ska sova. Känner att jag börjar bli lite trött, men har som tur är ingen skola imorgon så blir än en gång sovmorgon. Himla behövligt för mig! Men blir nog ändå att vara lite duktig imorgon. Tror jag måste plocka i ordning på mitt rum lite och sen skulle jag behöva göra lite skolgrejer.. Får se hur det blir med det där bara! Måste också komma underfund med om jag ska på metro imorgon eller inte. Är skapligt sugen känner jag, men får väl se hur det känns imorgon!

Känner även att lite halsont kommer krypande. Vet inte riktigt vad det är som spökar. Förstår inte riktigt hur det kan komma såhär på kvällkvisten just idag. Känner inte att jag har gjort något som skulle kunna få det att krypa fram! Får innerligt hoppas på det är bra imorgon bara, orkar verkligen inte med förkylningar och sjukdom. Blää!

Nehe, nu ska ellenpellen ta och sova. 
Sov gott mina vänner, och alla ni andra!
puss

It all went wrong from that moment
ellenerlandsson

När två hjärtan blev ett

När jag var yngre sa jag alltid att jag skulle bli tillsammans med en kille som åker skateboard, kör cross eller spelar hockey. Varför just de tre olika har jag inte en aning om, men kan man tänka sig att så blev det. Jag har hittat min kille. Det är en kille som har spelat hockey och som kör cross/enduro. Det var inte så att jag letade efter just en sådan kille men tanken slog mig för ett tag sen att det blev precis så som man önskade då. Rätt konstigt egentligen för jag visste inte innan vi blev tillsammans att han spelat hockey, och cross är något som tillkommit under vårt förhållande.

Nu låter det precis som att jag är tillsammans med min kille bara på grund av detta, men så är det verkligen inte. Han är den finaste människan som jag träffat och det är tusen andra anledningar som gjort att jag har blivit så fruktansvärt kär i honom. Tyckte mest att det var en rolig grej som jag kom och tänka på helt plötsligt, tänk så det kan bli!



Det är menat att det ska vara Robin Flöisbon & Ellen Erlandsson.
25/12 – 2008, den bästa dagen i mitt liv.
När två hjärtan blev ett.

Lucky you, lucky me
ellenerlandsson


min vardag

Åkte till skolan med bussen på morgonen och började min första och enda lektion vid 9.55. Blev rätt lugnt, pluggade lite till provet imorgon bara. Efter det åkte jag, Sofie och Jill hem till Sofie för att göra de sista ringblomssavorna. Det gick bra, och nu har vi äntligen gjort alla! Efter det var det dags för studiebesök på Swedbank i Hultsfred och efter det så tog jag bussen hem strax efter fyra. Och direkt efter jag kom hem så blev det att börja plugga till samhällskunskapsprovet man har imorgon. Blev att äta lite med och plugga lite till innan det var dags för fotbollsträning vid halv åtta. 

Fotbollsträningen ja.. Den började ju rätt lovande tyckte jag men sedan gick det bara åt helvete. Vi gjorde ruscher i 6 min där vi var tre och bytte av varandra (körde var tredje) och jag fick rätt fort väldigt ont i bröstet. Jag fortsatte i samma takt och efter ett tag blev det väldigt svårt att andas också, tillslut kunde jag inte hålla samma fart så drog ner rejält och försökte hitta tillbaka till andningen. När 6 minuter hade gått satt jag mig på huk ett tag och försökte "komma tillbaka". Två av mina tränare/ledare kom fram till mig och frågade hur det var med mig och de sa att det "pep" om mig de sista ruscherna jag gjorde och sa att det lät lite åt astma hållet. Lite panik man får när man hör det.. Men men, måste ta mig fan ta tag i det där och kolla upp det hos en läkare. Men hinner inte med det de närmsta dagarna, men mamma skulle in på vårdcentralen en sväng imorgon när hon ändå jobbar och så får vi se om jag kan få en tid på fredag eller nåt.. 

Efter träningen blev det hem och äta lite och sedan plugga återigen. Känner på mig att detta prov kommer gå åt helvete. Har inte riktigt motivationen till att plugga och det känns som att ingenting fastnar i min hjärna. Aja.. Kanske bäst att sova snart så att man orkar med morgondagen. Får även träffa min älskling imorgon. Åh, gud så jag har längtat efter honom! Det ska bli otroligt skönt att träffa honom, och vi ska mysa till tusen! Blir nog även att jag får agera massör åt honom så det känns lite bättre i hans kropp!

Nu ska jag plugga lite och sen sova. 



leaving home
ellenerlandsson

äntligen!

Åh min älskling är äntligen på väg hem! Han har varit borta alldeles för länge nu tycker jag. Träffades lite i onsdags annars har vi inte träffats sen förra söndagen. Och det är lite för mycket enligt mig. Saknar honom något otroligt mycket så ska bli så himla kul att få se han igen :) Dock kommer jag väl inte träffa honom idag utan det får väl bli imorgonkväll. Typiskt att det dröjer ännu längre men det går nog inte fixa på annat sätt. 

i miss you
ellenerlandsson

without you

Att jag nästintill alltid skriver inlägg här vid elva - tolvtiden på kvällarna. Beror förmodligen på att jag alltid har problem att sova, i och för sig.. Men ändå! 

Efter denna dag känner jag mig både duktig men ändå otroligt kass. Hade velat ta en promenad i dagens fina väder, men så vart det inte.. Har bara suttit bänkad framför tvn heeela dagen. Men har iallafall varit duktig och gjort lite skolgrejer och så istället, vilket känns väldigt bra. De har legat lite som en tyngd över mig. Dock är jag förbannad på mig själv för att jag glömde samhällskunskapsboken i skolan så jag inte har kunnat plugga till provet vi har på tisdag. Men har som tur är inte mycket i skolan imorgon så hinner plugga en del då iallafall! :)

Nehe om man skulle försöka tvinga sin kropp och hjärna till att sova. Skulle verkligen behöva lite mer sömn än vad det blivit de senaste nätterna.. Livet hade varit så himla mycket enklare om man hade varit morgonmänniska istället för kvällsmänniska. Eller skulle man kunna börja tänka på denna del av mänskligheten också. Alla är faktiskt inte pigga på morgonen och kan därför inte prestera lika bra. Mer sovmornar - ja tack! 

you won't even listen, so fuck it
ellenerlandsson

I'ma rip this shit till my bone collapse


Cause sometimes you feel tired, feel weak, and when you feel weak, you feel like you wanna just give up. But you gotta search within you, you gotta find that inner strength and just pull that shit out of you and get that motivation to not give up and not be a quitter, no matter how bad you wanna just fall flat on your face and collapse.

ellenerlandsson

en dag full med skidor

Ställde klockan på halv åtta i morse för att kolla på vasaloppet. Kollade en stund och sedan sov jag lite i mellan åt och gick sedan upp vid halv elvatiden. Har blvit att se på tv hela dagen. Vasaloppet, alpint, skidskytte, 5-milen har gjort så att man haft fullt upp hela dagen. Har även suttit med datorn uppe för att följa Robin på Vasaloppet. Suttit och hållit tummarna hela tiden och bara väntat på att han ska nå nästa kontroll. Och klockan 15.59.07 kom han i mål. Satt och kollade på målkameran på svtplay och såg när han åkte över mållinjen. Man riktigt såg lättnaden när han bara släppte armarna när han nådde mållinjen. Och vad stolt jag blev just i det där ögonblicket. Han klarade det, och på mycket bättre tid än vad man väntat. 7 timmar, 59 minuter och 7 sekunder är himla bra för att vara första gången och för att vara en person som egentligen bara utövar fotboll som sport. Och nu har jag även fått prata med honom i telefon och nyfiken som jag är så har jag ju tusen frågor, men får prata mer med honom senare. :) 

Har även vatt lite duktig och fixat en grej med uf-företaget, skrivit klart och skickat in idrotten och nu tänkte jag läsa min bok jag har i svenskan. Ska banne mig försöka bli klar med det idag så jag slipper det!

Än en gång,
är så otroligt stolt över dig Robin Flöisbon! 
Du är så himla bra hjärtat mitt.
& jag är så kär, förbannat kär!

i always believe
ellenerlandsson

just because i'm hurting, doesn't mean i'm hurt

Jag ligger här i min säng och funderar på en massa olika saker, allt mellan himmel och jord. Och vad känslor man kan få fram bara av det. Lycka, ilska och sorgsenhet blandas i en salig röra och tillslut vet man inte om man ska skratta eller gråta. Allt kommer samtidigt i en enorm våg och man får verkligen försöka att hitta tillbaka till de rätta andetagen. Man börjar fundera på hur andra människor tänker om saker och ting och så jämför man det med sina egna tankar. Ibland blir man nästan arg för att man inte riktigt kommer underfund med hur andra människor tänker kring saker och ting. Och samtidigt blir man arg för att människor agerar och gör handlingar på ett sätt som man inte alls samtycker med. Vad konstigt allt kan bli helt plötsligt, men man måste fokusera på att vi har yttrandefrihet här i Sverige och jag själv beundrar folk som vågar säga vad de tycker och står för det. Resterande människor är väldigt svaga för mig, och ni som kanske anser er vara i den gruppen behöver inte bli förbannade, för återigen så påpekar jag att vi har yttrandefrihet här. Och tack vare den där lagen så är jag den människa jag är idag. Låter säkert helskumt för er, men saken är den att hade jag inte fått säga vad jag tycker och känner till folk så hade jag varit helt annorlunda, och då inte mot det positiva hållet. Jag vill att folk gör likadant mot mig. Samtalar med mig, säger precis vad de tycker och påpekar om det är något som är fel. Men jag tror det är här allting spricker. Människor som man tidigare stått så nära vet man helt plötsligt inte vart man har längre. Och all den där ledsamheten har nästan övergått till en sorts lättnad. Kanske är alla dessa händelser bara ett resultat av tester som gjorts för att se hur stark vänskapen verkligen är. Jag kan inte säga att det är ett vinnande koncept att det blir så men ändå känner jag mig som en segrare.

just keep on walking
ellenerlandsson


allt blandas i en tromb

Vaknade vid elvatiden idag, låg kvar en liten stund i sängen och sedan lagade jag lite mat. Efter det tog jag mig en promenad innan jag bänkade mig vid tvn för att se herrarna åka skidstafett. Va arg man blir när folk i världseliten inte kan prestera, men man ska väl inte klaga på ett silver. Iaf.. Efter skidorna så åkte jag till målilla för att hämta syster Emelie som kom med bussen från växjö och efter det har det varit en väldigt lugn dag. Har mest sett på tvn och umgåts med familjen. 

Idag har även någon människa lyckats köra på vår nya bil, typiskt! Men som tur var så är det nog bara nummerplåten fram som blivit ordentligt böjd, men får kolla det där så att det inte hänt något annat! Tycker iaf det var otroligt bra att personen i fråga lämnade en lapp med sitt telefonnummer på vindrutan så pappa kunde ringa och prata med na. Va någon kvinna från Vena tydligen, men hon skulle betala det som behövdes. Tur att det finns ärliga människor när det händer någonting sånt där. Något positivt!

Och igår när jag skrev här så hade jag helt totalt glömt bort att jag ska till Linköping imorgon! Anna "får sin examen" imorgon, så ska dit och se diplomeringen, eller vad man nu ska kalla det. Vet inte riktigt hur det där går till, men det märks väl. ;) 

Nehe, om man skulle ta och sova lite. Upp vid halv åtta imorgon för att duscha och fixa till sig.
Sov så gott mina vänner!

what doesn't kill you makes you stronger
ellenerlandsson

det där lilla ordet som är det största för mig: kärlek.

Jag saknar Robin något oerhört! 
Vi träffades lite i söndags innan han åkte till värmland och sedan kom han hem igår och då hämtade hem upp mig i Hultsfred vi fyratiden. Sedan tränade jag vid halv åtta till nio och sedan åkte han hem från mig vid tiotiden. Idag åkte han till Sälen eftersom han ska åka vasaloppet på söndag och han kommer inte hem förrän på måndag och vi kommer troligtvis inte kunna ses förrän på tisdag kväll. Känns otroligt surt tycker jag. Behöver den människan något otroligt mycket. Finns ingen finare än honom. Jag skulle kunna sitta här i år och dar och skriva om hur bra han är och hur mycket han betyder för mig och ändå vore inte det tillräckligt för att kunna beskriva den otroliga kärleken jag känner för honom. 

Robin, du är den absolut bästa och finaste.
Jag älskar dig.



Skulle också gärna kunna spola tillbaka tiden till då vi var i Egypten och så skulle man kunna pausa tiden där. Helt perfekt skulle det vara.

when love takes over
ellenerlandsson

lite ledighet!

igår gick man i skolan till halv tolv och efter skolan så gjorde jag, matilda och sofie ringblomssalvor till företaget! :) gick mycket bra, gjorde 30 stycken av de 50 vi har köpt in till att göra. avklarade även min första grusträning för säsongen igår :) gick väl sådär, men gött att vara igång lite mer på riktigt!

idag har jag varit ledig så passade på att åka till oskarshamn och kolla uf-mässan :) fanns en del fint, men blev bara att köpa en muffinsbok åt mamma :) gick även en stund på stan efter det och hittade ett par byxor för 65 kr. efter jag kom hem har det bara blivit tv-tittande och chill. är ledig imogon med så får ännu en sovmorgon, så otroligt skönt!

helgen blir lugn, robin är ju i dalarna för att åka vasaloppet så får se lite vad jag hittar på. blir väl att följa honom på söndag iaf, annars vet jag ingenting!


money can't buy us happiness 
ellenerlandsson

till i collapse

att det ska vara så jävla svårt att kunna plugga. börjar att läsa och gör det inte i mer än 5 min sedan kollar jag datorn nån timme och sen tar jag 5 min igen. detta håller ju inte.. att det ska vara så himla svårt att hitta ork och motivation till att! jag förstår inte.. vore ju bra om man kunde få lite krafter så att man klarar av de där provet på fredag. 

he who does not weep does not see
ellenerlandsson


RSS 2.0